Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Papíráru

2013.10.27

2013.08.05-től a következő termékek rendelhetők, az alábbi feltételekkel:

 

1.Toalettpapír:

 

1. Első osztályú 16 tekercses 3 rétegű, 300 lapos, fehér, 14 cm-es laphosszal rendelkező toalettpapír: 1475 Ft/csomag.

 

A boltokban ilyen magas lapszámhoz közeli termék egyáltalán nem található. Ha megnézik a többi termék csomagolását, akkor vagy fel sincs tüntetve a lapszám és igen kevés lap van rajta vagy maximum 120-200 közötti lapszám

van rajta. Ezzel szemben a mi termékünkön 300 lap van és mind rajta van. Ezen felül az általunk kínált toalettpapír lapmérete is döntő többségében hosszabb, mint az üzletekben kaphatóké. Azonos lapszám esetén is a mi termékünk 14 cm-es laphossza a boltokban döntően található 11,5 cm-es laphosszhoz képest önmagában közel 22 % -kal több papírt jelent, nem beszélve még a papír célnak megfelelő kedvező minőségéről.  

     

Egy egész raklapon 80 csomag található, de nem kizárólag egész raklap rendelhető.

 

 2. ECO Csökkent minőségű, 24 tekercses, 2 rétegű, 560 lapos, fehéres színű, újrahasznosított papírból készült toalettpapír: 2050 Ft/csomag.

 

 

      Az üzletekben található hasonló minőségű termékekhez képest igazán kedvező áru olcsó toalettpapír kiemelkedően magas lapszámmal.

 

      A csökkent minőség jellemzői: csúnyán van vágva a széle, a legkülső papírgyűrű gyűrődött lehet, a termék egy kicsit deformálódott, a rétegek nincsenek „összeragasztva”, a perforáció részleges vagy teljes hiánya miatt a lapok

      szakadása nem a perforációnál történik gyakran. Felhívom a figyelmüket, hogy a tekercs közel 14 cm-es átmérője eltér a szokásostól, így bizonyos tartókba való belehelyezése problémás lehet, ezért ha abban szeretnék tárolni,

      akkor érdemes ezt megnézni. A fentiek ellenére a termék a célnak megfelel és igazán kedvező áron kapható.    

 

     

Egy egész raklapon 80 csomag található, de nem kizárólag egész raklap rendelhető.

 

 

 

 2. Papír zsebkendő:

 

95-100db-os, de többnyire a 100 darabhoz közelítő csökkentett minőségű papír zsebkendő, amelynek ára 79 Ft./ csomag. Ez az ár is igen kedvező a boltokban található termékekkel összehasonlítva.

Egy gyűjtő 50 csomag papír zsebkendőt tartalmaz. Egy raklapon 24 gyűjtő van, azaz 1200 csomag. Nem elvárás a raklapos rendelés, de a gyűjtőket lehetőség szerint nem bontanánk meg.

 

3. Kéztörlő:

 

Nagyon jó ár-érték arányú 1. osztályú, 3 rétegű (!), tekercsenként 51 lapos, 4 tekercses, hófehér, hatalmas (a boltokban találhatóak közül a legnagyobb méretűek közé tartozó) 23,5*25,5 lapmérettel rendelkező, dekor mintás, kiváló nedvszívó képességű papírtörlő egységára bruttó 399 Ft/csomag.

 

1 raklapon 168 csomag van, de nem követelmény a teljes raklapos rendelés.

 

 

4. Szalvéta:

 

Első osztályú 100 darabos, fehér, kihajtva 27*27 cm-es szalvéta, amely szendvicsekhez, uzsonnához, kiránduláshoz igazán megfelelő. Egységára:129 Ft/csomag.

Egy gyűjtő 30 csomag szalvétát tartalmaz. Egy raklapon 30 gyűjtő van, azaz 900 csomag. A raklapnyi rendelés nem elvárás, de a gyűjtőket lehetőség szerint nem bontanánk meg.